Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Sajtóközlemény

2022.01.06. 10:30

Projektzárót tartottak (Videó)

Projektzáró Projekt záró fórumot tartottak a polgármesteri hivatalban. A KEHOP projekt utolsó, hivatalos programja volt, ahol a résztvevők megismerhették Zalaegerszeg Klímastratégiáját, illetve környezetvédelmi és klímavédelmi cselekvési alternatívákat sajátíthattak el.

2021.12.14. 19:44

Bemutatták Zalaegerszeg Klímastratégiáját.

KEHOP_logo Bemutatták Zalaegerszeg Klímastratégiáját. A több mint 170 oldalas dokumentum az erősségeket, gyengeségeket és a célokat veszi számba. Ezzel együtt olyan elemeket tartalmaz, melyek segítik majd az elkövetkező fejlesztési ciklus beruházásainak tervezését.

2021.02.17. 09:59

Ismét lesz Greentech (Video)

Ismét lesz Greentech Ismét megrendezik Zalaegerszegen a Greentech zöld energia- és fenntarthatóság szakkiállítást és konferenciát. A kétnapos rendezvénynek a ZalaZone Járműipari Tesztpálya ad otthont. A részletekről beharangozó sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak. Zalaegerszegen régóta jelen van a zöld gondolat – bocsátotta előre Bali Zoltán alpolgármester, aki elmondta: a megvalósult és folyamatban lévő beruházások mellett időről időre szerveznek olyan programokat, melyek ezt erősítik.

2021.09.10. 15:55

Konferencia és kiállítás (Videó)

Konferencia és kiállítás Elkezdődött a GreenTech - Zöld Energia és Fenntarthatóság Szakkiállítás és Konferencia Zalaegerszegen. Ezt második alkalommal szervezték meg a megyeszékhelyen. A kétnapos eseményen 40 kiállító mutatkozik be. Ezzel egyidőben szakmai konferenciák zajlanak.

2021.09.23. 17:50